INTEGRITETSPOLICY

Det här är vi:
Stickysweater.com är en webbplats som ägs av Sticky Sweater Gothenburg AB (även refererad till som Sticky Sweater, oss eller vi) och är registrerat som företag i Sverige med organisationsnummer 559105-6378 på adressen Ahrenbergsgatan 4 C, 416 73, Göteborg

Användarvillkoren reglerar och bildar strukturen för ditt inköp på, och allt annat användande av, webbplatsen stickysweater.com. Vänligen läs och gör dig bekant med de här villkoren innan du gör ditt inköp. Vid beställning på Sticky Sweater accepterar köparen dessa Allmänna villkor. 

Det här är du:
Din personliga information behövs för att vi ska verifiera din identitet, skicka ditt paket och kommunicera med dig. Sticky Sweater Gothenburg AB har åtagit sig att respektera och skydda din personliga och ekonomiska information. Vårt mål är att alltid vara tydliga och transparenta med vilken information vi samlar in, hur vi lagrar den och hur vi behandlar din personliga information. Den här sekretesspolicyn gäller all skyddad personlig och ekonomisk information som samlas in, underhålls eller används av Sticky Sweater. Du har rätt att, när så begärs, få tillgång till dina data eller kontrollera vilken typ av cookies som används vid ditt besök på webbplatsen.

Vilken information samlar Sticky Sweater in?
Vi samlar in personuppgifter från besökare på webbplatsen som registrerar sig med sin information till nyhetsbrevet eller som använder onlinebutiken. Sticky Sweater samlar inte in eller lagrar någon kreditkortsinformation från onlinekunder. Vi förstör all finansiell information när vi har använt den och inte längre behöver den.

Hur används personlig information av Sticky Sweater?
Personlig information som ges till Sticky Sweater behandlas med omsorg och sekretess. Vi använder din information för att kontakta och kommunicera med dig, för att hantera och administrera dina frågor, för att verifiera din identitet, samt skapa banners och annonser när du besöker tredje parts webbplatser. Vi kan också använda den information du tillhandahåller oss i syfte att granska våra resultat och förbättra våra tjänster till dig. Sticky Sweater kommer att skicka meddelanden eller meddelanden via mail endast efter ditt godkännande. Vi kan också använda information om dina produktpreferenser och köp från oss för att ytterligare förbättra designen av vår webbplats.

Du kan när som helst invända mot att dina personuppgifter behandlas för direktmarknadsföring och/eller profilering. Om du inte vill att vi behandlar dina personuppgifter för detta/dessa ändamål ber vi dig att mejla till oss på [email protected] Vi kommer då att upphöra med behandling av dina personuppgifter för detta/dessa ändamål samt ta bort uppgifterna.

Delning av personlig information
Sticky Sweater tillåter åtkomst till personuppgifter för tredje part. Vi varken säljer, hyr eller avslöjar våra kunder namn, adresser, mailadresser eller personlig information. För att underhålla vår webbplats, för att hantera vår databas, distribuera mail och att tillhandahålla kundkommunikation kan Sticky Sweater dela din personliga information med utvalda tredje parter som är experter inom sitt område. Vi tillåter inte någon av dessa tjänsteleverantörer att nyttja din information på annat sätt. Om Sticky Sweater ombeds, enligt lag eller i samband med ett juridiskt krav eller behandling, att lämna ut information om våra kunder, kommer konfidentialiteten för din personliga information konsekvent att skyddas av denna sekretesspolicy. 

Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka personuppgifter vi har registrerat om dig. Du kan även när som helst begära rättelser av felaktiga uppgifter. Du kan också ha rätt att be oss radera eller begränsa de personuppgifter vi har om dig och att vi ger dig en kopia av dessa personuppgifter (s.k. dataportabilitet).

Bokföring
Sticky Sweater Gothenburg AB kommer att behandla uppgifter om den transaktion som skett mellan dig och Sticky Sweater Gothenburg AB för bokföringsändamål. Sticky Sweater Gothenburg AB kommer av den orsaken att behandla uppgifter om köpet, ditt namn, adress, mobil- och telefonnummer och din e-postadress. Den rättsliga grunden för Sticky Sweater Gothenburg AB behandling av dina personuppgifter är att den är nödvändig för att fullgöra en rättslig förpliktelse som åvilar Sticky Sweater Gothenburg AB.

Laglig ålder för inköp
För att ingå ett försäljningsavtal med Sticky Sweater måste du vara minst 18 år. Om du är under 18 år kräver vi att du informerar och får samtycke av dina föräldrar eller vårdnadshavare innan du köper något på Stickysweater.com eller någon annan webbplats relaterad till Sticky Sweater. Vi vill inte samla in någon personlig information från någon person under 13 år. Om du är under 13 år, be din förälder eller vårdnadshavare att registrera dig för nyhetsbrevet.